submit


Urang nyandak bagian teuas dina diri:

ngajemput ngan panongton jalma nyata, siap pikeun minuhan;

ditambahkeun di-app search pikeun geo;

ensured mutlak anonymity pikeun pamaké;

dijieun merenah system Bobogohan ngan lamun silih simpati;

ditambahkeun app gampang pilihan pasang nurutkeun gambar;

manggihan anjeun pikeun salawasna ngarobah gagasan anjeun ngeunaan Dating!

Mun anjeun geus anyar ka Dating online atawa boga usaha séjén aktip – urang boga hiji hal ka kaget anjeun. Ieu wewengkon bebas ti prohibitions: anonymity liberates jeung frees rusiah rahasia jeung kahayang…

Hayang balik kaluar? — Nyokot hiji tempat jeung waktu jeung pasangan bakal milih pikeun anjeun «Dating online chat». Unik sorot aplikasi urang sunda post kumaha bakal maranéhanana kawas pikeun tahan hiji rapat jeung manggihan pasangan cocog pikeun manéhna.

Panongton badag, leuwih ti 10 juta pamaké di sakuliah dunya

Mutlak anonymity

Nu ngan jalma nyata

Chat swasta

Tanpa ngadaptar

Tanpa perlu questionnaires

About