Komunikasi anu penting, bagian integral tina kahirupan urang

Tapi di dieu datang ka bantuan téknologi informasi

Ayeuna aya loba program komputer nu ngidinan teu ngan ka bursa talatah, ngirim unggal payil séjén, tapi komo pikeun ngadéngé jeung nempo silih, nyieun télépon bébas, sanajan upami anjeun aya di nagara nu beda, di sisi séjén dunya. Salian pribadi komunikasi saperti program anu penting pisan dina bisnis. Nyambung jeung leuwih anjeun dipikacinta, negotiate jeung mitra kacida bébas.Kabeh kudu nyaéta aksés Internet jeung program dipasang.

Penting pikeun komunikasi saperti dina jaringan nu dipasang dina komputer eta program. Eta bisa jadi paling populér jeung populér ayeuna Skype atawa ICQ. Geus dimekarkeun, hiji komo bisa ngomong, baheula (sanajan sajarah ieu program teu jadi gedé kitu ku sarta badag teu gedé sajarah jeung Internet, sarta komputer pribadi sacara Umum) anu ICQ téh mindeng dipaké pikeun instan talatah téks jeung ngagunakeun Skype make video atawa sora telepon, sanajan boh program ngarojong sagala fungsi nu didaptarkeun di luhur.Sajaba ti éta, Skype ngidinan anjeun pikeun nyieun télépon ti PC ka mobile jeung telepon landline, tapi dina mayar dasar.

Pikeun make nu mana wae program pikeun komunikasi, anjeun kudu ngadaptar dina program nu (lamun anjeun ngadaptar, anjeun bakal kudu boga valid kotak surat). Sanggeus ngadaptar anjeun bakal nampa hiji pribadi login jeung password pikeun ngasupkeun program. Ayeuna login ka bakal pikeun anjeun an analog telepon nomer, anjeun pribadi ID. Hal ieu for ieu login anjeun babaturan atawa kolega bisa manggihan anjeun dina hiji program hade pikeun jaringan komunikasi antara jumlah badag pamaké séjén pikeun nulis hiji talatah atawa nelepon.

Sagedengeun ti nu Umum keur sakabeh fungsi, unggal program ngabogaan sorangan asli fitur tambahan jeung fitur dipake

About