submit


Warga sesa — mangga baca jeung jadi dipangaruhan:

Galecok jeung kalakuanana kawas manusa.

Meunang noticed — no kudu ngagorowok, «kasampak di kuring», «omongan kuring». Ngahurungkeun diri ka nu dipikahoyong sumber. Komo leuwih alus pikeun ngawanohkeun diri. Coba pikeun nunda diri dina sapatu jalma séjén. Anu bakal anjeun mayar perhatian di chat? Teu ngadagoan lamun anjeun nyarita — éta naon naon — ngomong sorangan jeung nu jeung husus jalma, teu jadi batal.

Tip Top — sign up dina chat, mangka jalma nu bisa nyaritakeun ku ngaklik dina nick klik katuhu jeung milih «saha éta téh» nyaho data anjeun. Guy anu dimuat poto sok leuwih ngaapresiasi ti lamun nohonan jalma tanpa gambar. Edit inpo anjeun jeung munggah poto anjeun sok bisa meunangkeun dina link pikeun ngarobah angkét, aya di bagean handap katuhu chat. Sajaba ti éta, anjeun moal leungit nick, lamun batur manéhna kawas anjeun (pisan mindeng kasus), mangka urang kudu méakkeun loba waktu dijelaskeun ka babaturan heubeul di chat yén maranéhanana geus anyar nick, jeung nu heubeul «direbut ku dastardly bangsat.»Eta leuwih hade pikeun ngadaptar — aya teu nya? Katresna — lamun hiji lalaki ngora ieu-usulna teu jelas. Budak — unregistered katresna anjeun ditipu.

Sababaraha milih pikeun ngobrol saperti a nickname, kuring rada teu ngarti gender maranéhanana. Mun anjeun ngalamun, mangka budak nu teu papanggih jeung anjeun jeung sabalikna. Dina hal ieu, geus pangalusna pikeun ngadaptar anyar anjeun nick ngan alus dina manéhna mikir.

Lamun anjeun ngarobah jeung «talatah pribadi» — ngabales pribadi — nick klik katuhu dina tombol jeung milih «talatah swasta».

Sajumlah badag (leuwih ti 3) interrogative, exclamation atawa tanda sejenna bisa ngabalukarkeun anjeun panyabutan nu ti chat. Talatah, anu ditulis dina AKSARA GEDÉ atawa jeung aksara dina hiji béda ngadaptar, teu beunang. Basa resmi komunikasi di chat — internasional. Talatah dina basa séjén nu teu wilujeng sumping.

Upami anjeun keur sababaraha alesan anu bosen, teu perlu pikeun nginpokeun ka dulur — urang geus kaluar tina chat nyolok. Ngahibur maneh aya no kawajiban.

Salaku aturan, katresna kudu chat (naon maranéhanana nyokot), jeung nu guys — real kelamin (naon maranéhanana nyokot). Coba ngarti jalma séjén sex.

Sex teu susuratan pribadi, manéhna dina ranjang.

Kumaha pikeun ninggalkeun talatah ka jalma nu galecok, tapi di moment teu hadir: anjeun bisa manggihan link nu aya di handapeun katuhu chat «Propil jeung ngarobah propil», mangka di na propil klik «Ngirim talatah swasta».

About