submit


Profil anjeun ieu dilongok, tapi anjeun meunang hiji bit tina Dating? Anjeun bisa jadi hoyong pake urang saran jeung ngalakukeun utama anjeun poto?

Urang nawarkeun anjeun tips anu bakal nulungan urang milih nu paling merenah poto.

1. Milih hiji photograph of saukur anjeun.

Anjeun geus gede poto di mana anjeun kasampak kacida alusna, jeung ieu téh digambarkeun dikurilingan ku jalma séjén? Anjeun hoyong pikeun mintonkeun naon anu penting pikeun anjeun jeung nambahkeun poto kulawarga? Urang teu nyarankeun ngagunakeun group gambar pikeun utama poto profil. Sanggeus kabéh, lamun néangan hiji dipikacinta urang keur diajak ngobrol ngan ngeunaan anjeun, teu ngeunaan babaturan atawa kulawarga. Lamun pigura geus aya jalma séjén, maranéhanana bakal ngaganggu diri.

Sugan anjeun geus hiji poto di mana anjeun aya disegel dina hiji rongkah kaayaan. Anjeun keur surfing di Karibia, numpak kuda atawa nyieun maranéhanana kahiji parasut luncat. Komo lamun poto ieu pisan menarik, anjeun masih kudu nyieun pilihan anjeun dina ni ‘ mat potret. Poto hobi pastikeun pikeun nambah, ngan teu nyieun utama. Hatur nuhun ka nu utama poto, nganjang ka profil anjeun meunang gambaran kahiji ngeunaan anjeun. Manéhna hayang ningali beungeut anjeun, panon anjeun, ungkapan raray.Jalma anu kabetot dina utama anjeun poto, anjeun bakal bisa diajar ngeunaan anjeun jeung kapentingan anjeun leuwih, néangan anjeun album poto.

Anjeun sajaba bisa ngajaga profil anjeun nepi ka 23 gambar éta bisa ngagambarkeun anjeun lengkep dipikaresep.

2. Jadi kabuka

Anjeun hayang ajak batur pikeun action? Pilih hiji poto di mana anjeun kasampak langsung kana kaméra. Seuri! Sabab éta téh lemes jeung leuwih narik ti hiji beungeut lempeng. Hindarkeun poto jeung asesoris saperti kacamata, topi, jeung sajabana, — maranéhna nyieun gambaran yén anjeun hoyong pikeun nyumputkeun beungeut anjeun.

Pilih poto nu anjeun bisa kalayan gampang manggihan dimana anjeun katingal di kaméra dina cara rileks, mesem. Poto ieu nyieun rarasaan of mahasiswa itb jeung ngajadikeun hiji gambaran positif.

3. Ulah nyieun gambaran palsu jeung poto anjeun

Najan godaan embellish diri urang sorangan saeutik jeung milih gambar anjeun sapuluh taun ngora, leuwih muscular atawa langsing, teu méré di ieu godaan.

Sabab pikeun anjeun hal anu penting nu pamaké jeung nu mimiti komunikasi, dina kahirupan nyata bakal jadi pikaresepeun profil anjeun. Lamun poto teu pakait nyata gambar, pasamoan kahiji bakal ngakibatkeun disappointment, jeung teu jumlah pesona jeung karisma moal nyalametkeun.

4. Lamun anjeun teu bisa manggihan katuhu poto, make

Anjeun teu kudu sasuai ka poto, nu ngan anjeun jeung katingal di kaméra, mesem? Atawa sahenteuna nu mana wae nu anjeun liked? Mangka éta ngan hiji perkara waktu. Méré sorangan waktu, anjeun pantas!

Nanya ka babaturan anjeun atawa anggota kulawarga pikeun moto anjeun di sababaraha teu pisan warni kasang tukang. Leuwih hade lamun latar tukang leuwih caang, tapi nyingkahan pikeun nyokot gambar ngalawan cahya, ngalawan latar tukang jandela atawa doorway ka lighted kamar nu jalma teu kasampak teuing abu. Atawa kontak fotografer professional. Usaha anjeun bakal diyakinkeun salaku hiji poto pikaresepeun bakal nambahan kasempetan pikeun papanggih maranéhanana saha anjeun jadi nyangka.

5. Naon gambar ngasingkeun pamaké Dating online?

Psikolog Dating online megatkeun pikeun manggihan naon data anu bener penting lamun keur Bobogohan online jeung nu bisa ngahalangan calon poténsial ti mimiti komunikasi. Pikeun tujuan ieu a survey ieu dipigawé antara pamaké sumberdaya.

About