submit


«Bobogohan» nyaeta loka bébas, nyaeta, pikeun manggihan kabogoh / kabogoh, guy / gadis, anjeun bisa, tanpa nu mana wae nu ngirim SMS, nu tuluy ditulis off ti akun eta loba duit. Di dieu anjeun bisa manggihan hiji pausahaan keur bade film, contona, komo pakasaban atawa hiji pasangan bisnis.

Tapi, najan anak kaunggulan atra, loka Dating ogé ngabogaan drawbacks anak. Salah sahiji deficiencies ieu téh kurangna fokus dina serius Bobogohan. Manggihan sobat, babaturan jeung kapentingan nu sarua, metot jalma nu rék diajak ka dieu gampang, tapi pikeun anjeun pikeun manggihan mate, loba gawé teuas.

Nu website «virtual Bobogohan» teu kudu aral ieu alatan kasaluyuan system, nu hiji website pamaké pikeun kasampak otomatis. Dijelaskeun yén manéhna ogé bisa sakaligus search pikeun mitra, urang bisa nyebutkeun yen «virtual Bobogohan» tilu kali leuwih efisien ti loba loka sarupa nu teu boga fitur saperti.

About